Boerenhoeve

Op onze boerderij verzorgen we binnen en buiten een uniek concept van sportieve en ludieke activiteiten. Bedrijven, verenigingen, vrienden, familie en scholen kunnen bij ons terecht voor hun uitje, teambuilding, feest of sportdag. De activiteiten vinden plaats op het erf, op het veld en in de oude schuur.

Door op één locatie te werken zijn we heel  flexibel in onze werkwijze. Op de dag zelf kunt u eventueel nog wisselen van activiteit. Voor alle buitenactiviteiten geldt dat er bij slecht weer een vervangprogramma binnen wordt  aangeboden.

Bij Boerenhoeve Nieuwvliet kunt u vanaf maart tot en met december terecht met groepen van 10 tot 200 deelnemers.  Ook organiseren wij wandel- en fietstochten in de nabije omgeving of activiteiten op het strand. Verblijft u met uw groep in een hotel of restaurant en wenst u activiteiten op locatie dan is dat zeker mogelijk.

Alle activiteiten vinden plaats onder verantwoordelijkheid van instructeurs. Er dient vooraf gereserveerd te worden. 

Voor individuele deelname organiseren we de zogenaamde Adventure Sportmiddagen. De geplande data hiervoor vindt u op onze kalender.

Voor Boerengolf en Voetbalgolf geldt geen minimale deelname. U hoeft hiervoor ook niet te reserveren. Een telefoontje vooraf dat u er aan komt is voldoende. Voor prijsinfo: zie bij programma's. 

De kantine is het centrale ontmoetingspunt bij aanvang en afsluiting van uw dag. Er zijn grote kleedruimtes met warme douches en toiletten aanwezig.

 

Boerenhoeve
Sint Jansdijk 1
4504PB Nieuwvliet
Tel. 0117 371427
www.boerenhoeve.com
i
nfo@boerenhoeve.com

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.