Verhuurcentrum Breskens

Forellenvisvijvers De Henricushoeve

In de omgeving: 7km

Forellenvisvijvers “De Henricushoeve

 

De Henricushoeve ligt verscholen achter het natuurgebied De Henricuspolder in het zeer rustige buitengebied van Oostburg. Er zijn vier mooie visvijvers waarin u in alle rust individueel of in groepsverband kunt komen vissen op zalmforellen van gemiddeld 500 gram tot 3 kilo. Naast de gebruikelijke visplekken is er ook een speciaal aangelegde vlonder beschikbaar voor minder valide mensen.
In onze ontvangstruimte, die de gehele dag is geopend, kunt u een drankje en een kleine versnapering nuttigen. Op het terrein zijn toiletten aanwezig, evenals een minder valide toilet. Friet en broodjes kunnen s' ochtends besteld worden en worden geleverd door de plaatselijke horeca.

Vissers die geen vismateriaal ter beschikking hebben, kunnen dit bij ons huren of kopen tegen een aantrekkelijk tarief. Aas is eveneens bij ons te koop.  

Ook mensen die niet vissen zijn van harte welkom om op ons terras of in de ontvangstruimte  te genieten van het uitzicht op de vijvers, ook rond de vijvers is er vrije toegang voor bezoekers. 

Voor verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten zijn er verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Kom eens langs en maak kennis met forelvissen op de Henricushoeve!

Voor de laatste informatie en acutele openingstijden kunt u terecht op https://www.visseninoostburg.nl/

 

Hier kun je de visvijver vinden ⤵

 

Meer In de omgeving