De Henricushoeve

Forellenvisvijvers “De Henricushoeve

 

De Henricushoeve ligt verscholen achter het natuurgebied De Henricuspolder in het zeer rustige buitengebied van Oostburg. Er zijn vier mooie visvijvers waarin u in alle rust individueel of in groepsverband kunt komen vissen op zalmforellen van gemiddeld 500 gram tot 3 kilo. Naast de gebruikelijke visplekken is er ook een speciaal aangelegde vlonder beschikbaar voor minder valide mensen.
In onze ontvangstruimte, die de gehele dag is geopend, kunt u een drankje en een kleine versnapering nuttigen. Op het terrein zijn toiletten aanwezig, evenals een minder valide toilet. Friet en broodjes kunnen s' ochtends besteld worden en worden geleverd door de plaatselijke horeca.

Vissers die geen vismateriaal ter beschikking hebben, kunnen dit bij ons huren of kopen tegen een aantrekkelijk tarief. Aas is eveneens bij ons te koop.  

Naast de gebruikelijke openingstijden biedt de Henricushoeve in juni, juli en augustus ook de mogelijkheid tot avondvissen op dinsdag van 16.30 tot 21.00.

Ook mensen die niet vissen zijn van harte welkom om op ons terras of in de ontvangstruimte  te genieten van het uitzicht op de vijvers, ook rond de vijvers is er vrije toegang voor bezoekers. 

Voor verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten zijn er verschillende mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Kom eens langs en maak kennis met forelvissen op de Henricushoeve!

 

Forellenvisvijvers “De Henricushoeve”
Marcel en Hilde Godijn-Balemans
Mosterdweg 5
4501 PP Oostburg
Tel. +31(0)117453939
GSM. 0644842473
www.visseninoostburg.nl
info@visseninoostburg.nl

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.