Boudewijn Seapark, Brugge

600_boudewijnseapark_echomaris_liggend_metfotos_metbsplogo.jpg

Vier samen met ons 60 jaar Boudewijn Seapark Brugge en beleef een dolfijne dag:
3 voorstellingen, 20 outdoor en 10 indoor attracties, en een openlucht waterpark!

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in ons groen park en ontdek alles over één van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Vanaf mei beleef je ook dolle pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide.

  

Openingstijden zomerseizoen 2023 (onder voorbehoud)
april: paasvakantie 1/4 - 16/4 dagelijks, weekend 22-23/4 en 29-30/4, van 10u tot 17u
mei: dagelijks, van 10u-17u, behalve op woensdag. Woensdag 3 mei wel open.
juni: dagelijks, van 10u-17u, behalve op woensdag
juli-augustus: dagelijks, van 10u tot 18u
september: zaterdag-zondag, van 10u tot 18u (+ zondag 1 oktober)

Kassaprijzen seizoen 2023 (onder voorbehoud)
Volwassene vanaf 12 jaar = 29,50 €
Kinderen vanaf 1 meter t.e.m. 11 jaar = 27,50 €
Kleuters vanaf 85cm t.e.m. 99 cm = 11,50 €

Contact
Alfons De Baeckestraat 12 - 8200 Brugge (Sint-Michiels) - 050/38.38.38 - info@boudewijnseapark.be - www.boudewijnseapark.be

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.