Bellewaerde

Beleef plezier op dezelfde manier !

 

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een  overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: jullie leren er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie nóóit meer vergeten ? Welkom in Bellewaerde !

 

Beleef samen sensationeel veel plezier

Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotserende adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere.

 

Sta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren

Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur.  Want Bellewaerde is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten,,… De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dichtbij zien jullie zebra’s en giraffen zelden ! Tijdens deze bijzondere belevenis maken jullie kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.  

 

Extra evenementen zodat jullie nog meer beleven
Pow Wow, Stunt & Dive Show : een komische strijd om het leiderschap van een indianenstam, elke dag van 1 juli t.e.m. 31 augustus.

Summer Nocturnes : extra lang genieten in Bellewaerde op 26 juli, en op 2, 9, 16 en 23 augustus (van 10 tot 22 uur)

Halloween ZoorRror : een huiveringwekkende Halloween ! De monsters verwachten jullie op 18 en 19 oktober, en elke dag van 25 oktober tot 2 november (van 10 tot 18 uur)

Halloween ZoorRor Nocturnes : 25, 26 & 31 oktober en 1 november (van 10 tot 21 uur)

Zin in meer ? Surf snel naar www.bellewaerde.be

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.