Tarieven

Al onze verhuurprijzen zijn inclusief gas, water en electriciteit.

Volgende tarieven zijn niet inbegrepen:

  • Toeristenbelasting 2018: €1,35 per persoon per overnachting.
  • Reserveringskosten: Verhuurcentrum Breskens berekent €32,50 per geboekte eenheid. Bij annulering van de vakantiewoning komen deze reserveringskosten NIET voor restitutie in aanmerking.
  • Service- en onderhoudskkosten (schoonmaak). Afhankelijk van het type woning.
  • Waarborgsom: De waarborgsom is €100 per geboekte eenheid. Bij groepen wordt €50 per persoon gerekend.
  • Bijkomende kosten. Zie hieronder.

 

Huisdieren

In sommige vakantiewoningen is het toegestaan om uw hond mee te nemen. De kosten bedragen €35,00 per huisdier voor de gehele geboekte periode.

 

Lakenpakketten

Op alle bedden liggen moltons, dekbedden en hoofdkussens. U bent vrij om zelf uw beddegoed mee te nemen.

U kunt uw lakensets ook via ons bestellen. Op de aankomstdag liggen deze dan voor u gereed aan de balie van ons verhuurcentrum. De kosten bedragen €10 per pakket per persoon.

Let op! Handdoeken en theedoeken zijn niet te huur en moet u zelf meebrengen.

 

Waarborgsom

Na uw vertrek wordt de vakantiewoning gecontroleerd door één van onze medewerkers. Wanneer de vakantiewoning netjes en zonder schade is achtergelaten ontvangt u de waarborgsom binnen 14 dagen teruggestort op uw bank- of girorekening.

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.