Algemeen

Alle vakantiewoningen liggen, indien niet anders aangegeven, op loopafstand van het strand. De vakantiewoningen zijn particulier eigendom en worden door de eigenaar, via ons verhuurkantoor, te huur aangeboden. Hierdoor zullen de inrichtingen van de vakantiewoningen onderling verschillen. De vakantiewoningen zijn volledig uitgerust, dat wil zeggen dat er servies en  keukengerei aanwezig is voor het maximaal aangegeven aantal personen. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Naast weekverblijven zijn er ook shortbreaks mogelijk.

 

Aansprakelijkheid bij boeking

De persoon die de vakantiewoning reserveert voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk  voor alle anderen die hij aanmeldt. Zonder begeleiding worden groepen jongeren onder de 21 jaar in onze vakantiewoningen niet toegelaten.

 

Maximaal aantal personen

Het aantal genoemde personen is het maximum toegestane aantal personen. Baby's en kinderen worden hierin meegeteld.

 

Indien u op de bestemming een fout of onvolkomenheid constateert, dan wordt van u verwacht dat u daarvan meteen melding maakt bij ons kantoor!  Dit kan vaak ongemak en klachten voorkomen.

 

Heeft u nog vragen?

Resten u nog vragen die op deze website niet beantwoordt worden? U mag ons altijd schrijven, bellen of E-mailen.

Verhuurcentrum Breskens, Boulevard 8, 4511AC, Breskens

Telefoon: 0031-117-382640

Fax: 0031-117-385071

E-mail: info@breskens.nl

 

Door verder gebruik te maken van onze site accepteert u cookies van ons en derden partijen. Dit zodat we u een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring kunnen bieden, wij annonieme statistieken van gebruik van onze website kunnen verzamelen en zodat u pagina's kunt delen op social media.